Transport si retururi

Modemuri si Routere 4G.Internet la viteze 4G. (internet4g.eu) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Bookurier(Bucuresti) , Livrare in 1-2 zile,13 RON
  • Fancurier(Bucuresti) , Livrare in 1-2 zile,17 RON
  • FanCurier                 , Livrare in 1-2 zile,22 RON
  • GLS(orice localitate), Livrare in 1-2 zile,23 RON

 

RETURNAREA PRODUSELOR - Conform legii comertului electronic "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Aceeasi lege mentioneaza: "Consumatorul NU POATE denunta unilateral contracte de furnizare a produselor, in cazul in care acestea au fost desigilate de catre consumator". In consecinta, internet4g.eu ofera clientilor sai, persoane fizice, posibilitatea sa returneze produsele cumparate astfel: > echipamente (cu livrare fizica) cu conditia ca acestea sa aiba ambalajul original intact (sa fie sigilate,daca e cazul),cu toate accesoriile si fara sa prezinte vreo urma de uzura/deteriorare. In aceasta situatie clientul suporta cheltuielile de transport si respecta politica de retur prezentata pe pagina amintita in acest capitol (conform legislatiei romanesti). Caz exceptional: daca la receptionare, clientul constata ca produsele primite nu corespund comenzii (sunt altele decat cele solicitate prin transmiterea acesteia) costurile returnarii sunt asumate in totalitate de modem4g.ro

------- POLITICA DE RETUR

Clientul: - informeaza internet4g.eu despre intentia de returnare, prin e-mail in 10 zile lucratoare de la primirea produselor, specificand numarul comenzii; - asteapta confirmarea, maximum 24 de ore; - returneaza produsele si in maximum 30 de zile primeste contravaloarea produselor intr-un cont comunicat de catre client(cheltuielile pentru returnarea banilor fiind suportate de de catre client).

 

Returnarea produselor cu defecte

 

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe site-ul internet4g.eu in termen de 48 de ore de la primirea produsului(orice alte notificari ulterioare nu vor mai fi luate in considerare).

 

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

 

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor modificate.

 

Garantie

 

Toate produsele beneficiaza de 30 de zile garantie din momentul primirii lor,exceptie fac cele care vin insotite de un certificat de garantie cu o perioada mai mare(ex.12luni,24luni).

In cazul in care intampinati vre-o problema va rugam sa ne contactati si vom incerca sa o rezolvam in cel mai scurt timp posibil.

 

 

Conditiile de transport,retururi si garantie se considera acceptate in momentul confirmarii comenzii!